The Town (2010)

Ben Affleck második rendezése. Meglepő, hogy nem csak színészkedik? Igen, néha beül a másik oldalra is és ami tényleg meglepő, jól is csinálja! A helyszín a szokásos, vagyis Boston, ami nagyon megy Bennek, lásd Good Will Hunting, Hidegnyomon(szerintem, ha egyszer kiszivárog egy homevideója, az is Bostonba fog játszódni:))! Ez az Affleck egyébként ír gyerek, vagy mit ajnározza itt mindig Bostont? Mindegy!
A sztori unalmas is lehetne, de nem az! Szimpatikus rossz fiúk bankokat rabolnak! Mindnek megvan a terve, mit csinál majd a sok pénzzel, de kell még az-az utolsó meló...utánuk az FBI, a saját fajtájuk is piszkálja őket, a főszereplő (Affleck) ráadásul szerelmes lesz!
Nagyon jó a film, a sablonosnak tűnő történet ellenére is. Sok kritikus mondja, hogy a Szemtől szemben óta ez az első igazi bankrablósgengszteres lövöldözős film és mennyire igazuk van! A mellékszereplők pont úgy jók, ahogy vannak, Jeremy Renner az egyik személyes kedvencemmé lépett elő (nem is tudja, mennyire szerencsés). Az akció jelenetek iszonyat jók, piros pont érte!
Meg kell nézni és kész!

Tolvajok városa (2010) on IMDb