Paul (2011)

Sokáig halogattam e megtekintését, valahogy nem vagyok az a nagy sci-fi rajongó vagy inkább annyi borzalmat láttam már a művészet ezen ágába, hogy egyszerűen nem érdekelt.

Nem azt mondom, hogy jó vagy rossz, inkább azt, hogy érdekes. A filmet abszolút Paul az ufó viszi el. Az, amikor először megpillantjuk, olyan, mint amikor a "nyolcadik utasban" az ürge belenéz a tojásba, tudod mi fog következni, de még is össze rezzensz. A többi színész csak töltelék, jó hogy nem ismert arcokat szerződtettek. A csajok se csinibabák. Nem tudom nem összehasonlítani a főszereplő karaktert John Travoltával a Michael-ből. Paul is iszik, cigizik és káromkodik, meg persze mindenkinek beszól, na és ebből van az a rengeteg poén, amin néha visítottam a földön fetrengve.

Ha két szót kellene róla mondanom, akkor poénos és egyedi. Ajánlom mindenkinek. Aki látott már egy Star Trek részt, jót fog szórakozni rajta. Viszont azoknak a fanatikusnak, aki szerepjáték vagy képregény találkozókra járnak és ez az életük, azoknak mérföld kő lesz a mozi.

Paul (2011) on IMDb