Thanks for Sharing (2012)

Adam (Mark Ruffalo), Mike (Tim Robbins) és Neil függők. Anonim találkozókra járnak, ahol egymást segítik, a tapasztaltabbak ifjoncokat mentorálnak. Adam és Neil már szinte gyógyultnak számít, amikor mindkettőjük életében hirtelen változás áll be. Adam megismerkedik a gyönyörű Phoebe-vel (Gwyneth Paltrow), Mike pedig visszakapja a drog rehabról visszatérő fiát. Az addig rendezett, kicsit kiszámítható életük felborul, a hullámvölgyek miatt újult erővel visszatérő kísértések elkerülhetetlenek. Egyik veszi az akadályt, a másik visszazuhan, hogy utána ismét nekiálljon gyűjtögetni az érmét. Ismét egy hónapja tiszta. Az a pár év önmegtartóztatás egy éjszaka alatt odalett. 


Romantikus komédiának van feltüntetve, de sem sokat nevettem rajta, nem igazán találtam viccesnek. Paltrow és Ruffalo jó párost alkotnak, elhiszem nekik a nagy szerelmet és a függőséggel járó bizalmatlanságot és veszekedéseket is. Hulk jól összeillik Tony Stark csajával. 
A filmnek nincs eleje, sem vége. Pillanatképet kapunk egy olyan világról, amibe nem igazán jó tartozni, őszintén szólva. 
Nagyon jó kis mozi.

Vágyak szerelmesei (2012) on IMDb