My Awkward Sexual Adventure (2012)

Szex az ex után
Kanadai barátaink is elkészítették a maguk Amerikai pitéjét (sárgadinnyéjét). Vették a bátorságok és a trendi harmincas korosztályt nyűgét vették alapul.

Jordan (Nem Ben Stiller) az az aktkukac fazon, aki nem képes belátni, hogy zátonyra futott a kapcsolata. Nem csak személyisége, szexuális élete is zsibbasztóan unalmas, nem csoda hát, hogy exe más férfi (ak) ágyában keres menedéket. Főhősünk nemi hezitálás után átteszi a székhelyét egy másik városba, ahol a kesergése közepette összefut a sztripper Juliával. A két fiatal között látványos szexuális feszültség kezd kibontakozni annak ellenére, hogy magyar szinkronban gondosan ügyeltek a magázódásra.(komédiai hagyományok!?) Előkerülnek a segédeszközök (pl. Dinnye) amik vadító bikává változtatják az egy légypiszok személyiséggel rendelkező Jordant. Semmi eredetiség, semmi ismert arc, csak langyosan csöpögő romantika. Jonas Chernick (Jordan) jelenléte olyan mintha baltával hasogatná valaki a koponyánkat, de persze azért szurkolunk neki. 

Laza romokon ahol azért ül az a néhány poén, még ha filmen érződik is az erőlködés szaga. Csajod viszont biztos csipázná, mert: - olyan romantikus…

Szex az ex után (2012) on IMDb