Hot Tube Time Machine (2010)


Félve írom le, hogy tetszett. Inkább idiótának és kaki/pisi/fingós/hányós filmnek gondoltam, ami valamennyire be is jött, de attól még egy kellemesnek mondható vígjáték lett az eredmény. A történet szerint a három jóbarát és egy unokaöcsi visszatér arra a helyre, ahol életük legjobb pillanatait élték át fiatalkorukban.  

Mindenki el akar felejteni valamit, utálja a jelenlegi életét, kispolgárok lettek, az álmaik halottak, bla-bla-bla. Persze elfelejtik, hogy már rendesen megöregedtek, a hely sem ugyanaz és ők sem. Bulinak se híre, se hamva. Ám van egy frankó jacuzzi, ami egy picit rosszul működik, így másnap reggel nem másnap reggel lesz, hanem az oltári buli előtti reggel...a 80-as években.

Mint mondtam, meglepően nem rossz, persze rengeteg hibája van. A történet már szinte unalmas, az időutazásból származó helyzetkomikumokat jobban ki kellett volna használni, elvégre mégis vígjátékot nézünk, nem akarjuk, hogy a múltban is csak picsogjanak. 
És ugyebár vannak a közönséges poénok, de csak mértékkel, azért ez mégsem egy Adam Sandler film. Úgy néz ki, ilyen viccek nélkül nem is létezhet amerikai vígjáték.
Kicsit gagyi, de elmegy.