Hercules (2014)

Herk', miután teljesítette a tizenkét feladatot, amit az istenek róttak ki rá, zsoldosnak áll kicsiny kalandozó bandájával és annak dolgozik, aki a legtöbbet adja. 
Cotys király megbízza, hogy készítse fel a szedett-vetett seregét a harcra, mert a földjét el akarja foglalni a szomszéd király. Jön a kiképzés, utána a hősi csata,stb.


A filmben Herkules nem is biztos, hogy félisten. Csak egy erős pali nagy buzogánnyal. A többi csak a legenda része, amit a társai terjesztenek róla, hogy kelendőbb legyen a zsoldos piacon!? Előfordulhat. 
Nos, ez az emberközelibb nézőpont az egyetlen említésre méltó érdekesség a fimben, ami kiemelné a többi sekélyes és középszerű látvány-akció forgatagból. 
A harcjelenetek nem rosszak és Herk' is látványosan dobálja a az ellenséget lovastul-mindenestül', de ez kevés a boldogságomhoz. 
Vicces, ha nem nem Herkules a film címe és nem így hívják a főszereplőt, simán elmenne egy akármilyen kalandfilmnek, annyira nincs köze az "eredeti" alapanyaghoz.
Sok sör és chips mellé elmegy, de ha a letöltésekor már fizeted a netadót, akkor hagyd ki nyugodtan, az agyatlan akciók között találsz jobbat is. 

Herkules (2014) on IMDb