Jurassic World (2015)

A nagyobb, látványosabb és extrább dínópark csak a nagyobb, látványosabb etc. forgatókönyv nem jött össze. Az első rész után megint kapunk menekülő gyerekeket, akik egyből a probléma kellős közepébe kerülnek, kiszabadult szuperdínókat (mert a régiek már unalmasak?WTF?!), egy raptorokkal suttogót, meg pár feláldozható mellékszereplőt.


Annak ellenére, hogy biztonsági játékot játszottak a készítők, igazi családi mozit csináltak, minden korosztály talál benne valami nézhetőt. Mivel hullanak az emberek, mint a legyek, de vér elvétve akad bennük, a gyerkőcök is megnézhetik, főleg, hogy moziban a parasztvakító 3D-ben nyomták. 
Nekem nagyon hiányzik belőle a Jeff Goldblum és Sam Neill-szerű, jól kidolgozott karakter, aminek ez a rész azért jócskán híján van. 
A tudósok persze itt is megalomán idióták, mindent kereszteznek mindennel aztán lássátok'he, mi lesz a vége...a'zegész az ő hibájuk, meg a karvalytőke, aaaz, az meg mindig a profitra hajt.
Baromi látványos, néha még izgulni is lehet rajta, ha bírod a dínókat, nem fogsz csalódni, de ennek ellenére szódával elmegy kategória.

Jurassic World (2015) on IMDb