In the Blood (2014)


A karibi nászúton a férj (Sam Gigandet) eltűnik, a felesége pedig (a női Jason Statham, vagyis Gina Carano) elindul megkeresi. Szétcsap az idióta nemamerikaiak' között, ott, ahol minden ház egyforma, mindenki drogból és a rosszlányokból él. Így megy ez arrafelé.
Nagyon jó film lenne...ha betartaná az íratlan szabályokat. Az akciófilm íratlan szabályait. Pl nem szabad túl sokat drámázni, sem Carano, sem az aktuális társak nem túl jó színészek, Gigandet meg keveset szerepel, de mondjuk ő sem egy színész óriás. 

Szóval van egy újnak nem mondható, de hálás alapanyag (ismerős eltűnik külföldön, mindenki nem angolul vartyog, senkire nem számíthatsz, minden rendőr korrupt, közben egy szuper harcias amazon vagy, aki kellő erővel oda tud ütni), de pont nem azt csinálták vele, mint amit kellett volna. 

Bunyózni, lövöldözni, autósüldözni'. Igényes akciófilm nem attól lesz valami, hogy abban kevesebbet verekednek és elrévedve tekintgetek a naplementébe, "jaj, vajon hol lehet az én kis férjecském, akinél én kétszer vastagabb és keményebb vagyok"?!
Látom, mit akartak, pontosabban mit szerettek volna kihozni belőle, de nem jött össze, katyvasz lett csak. Kár érte, kellenének a csajos akciófilmek is, amik azért elég ritkák a moziban.
Egy aranyköpés azért megmaradt, ez egész jó: "Survivorrs have scars! Losers have funerals!"
Amúgy inkább nézzétek meg ezt, itt is Carano a főszereplő, de ennek ellenére jó kis film lett.

In the Blood (2014) on IMDb