Parker (2013)


Jason Statham, alias Parker keménytökű bűnöző, akit az aktuális balhé utána a társai elárulnak, lelőnek, stb. És bosszút áll. 

Az elején reménykedtem, hogy nem egy újabb Statham - szokás szerint szétlövök mindenkit, kib*szott keményen nézek, sokszor és nagyon megsérülök, de ellenére ütök mint a gép - filmet nézek, tekintve, hogy az alapkarakter ugyanaz, mint a a Payback c. filmben Porter (itt még nem használhatták a készítők a Parker nevet valami jogvita miatt, de annyit nem árt tudni, ott Mel Gibson valójában Parker, csak Porter a neve, ennyi...meg annyi, hogy az százszor jobb film). 


Szóval van a sztoriban kraft, de Statham ezt is 'megstathamolta', vagyis egy élvezhetőnek semmiképpen nem nevezhető béna befejezésű filmet kaptunk. 
Hány ilyen film volt már a golyófejű színésztől? Nem tudom megmondani, mert nem emlékszem rájuk, ahogy erre sem fogok már a hétvégén.
Hoppá-hoppá, majdnem kifelejtettem Jennifer Lopez kisasszonyt. Az a szörnyű, hogy ő viszont nem volt szörnyű, sőőőt, neglizsében meglepően jól mutat.