Ted (2012)


Nem vagyok Family Guy fan, néha belefutok egy-egy jó részbe, de nem túl gyakran. Nem is adok neki sok esélyt.  Seth Macfarlane most egy egész estés vígjátékot rendezett, főszereplőnek ott van Mark Wahlberg és Mila Kunis és egy beszélő (hát még ha csak beszélne) játékmackó. 


A kisgyerek megkapta a csodamacit és boldog majd felnő és még mindig boldog, mert egy infantilis pöcs maradt a dinka medvével együtt, a csaja pedig ezt nem viseli el és ebből lesznek a bonyodalmak. Vége a barátságnak? Nem lesz több buli, haverkodás? Hát sokkal közhelyesebb már igen nehezen tudna csak lenni. Az Én, a nő és plussz egy fő ugyanez a sztori, csak itt egy medve a zavaró harmadik fél. És több a kakis-pisis-fingos-szopós-baszós poén. Ja és sokat füveznek. Húú, de jó!
A viccesnek szánt utalások a 80-as évekre nem dobják fel a filmet, az altesti poénokról nem is beszélve. Sajnos még Mila Kunis sem emeli a film nívóját. 
Ilyen ostoba filmet már régen láttam.
Mondhatod azt, hogy tetszett, mert a "Family Guy meg az Amerikai Fater meg"...blablabla...de hogy jó film, azt nem. Azt bizony nem.