Baywatch (2017)

Mitch Buchannon (Dwayne Johnson) a sztár vízimentő egy átlagos napján két-három életet is megment, mentés közben feszít mint állat, villogtatja az ezer dolláros mosolyt, mindenkit ismer, mindenki ismeri. Ő a part királya, de még a királynak is kell segítség néha, uh az éves életmentő toborzás alkalmával kis csapata plusz három fővel bővül. Egy Zac Efron-nal, valami kövér kis zsurmóval (hogy Dwayne és Efron még übermacsóbbnak tűnjön) és duda 3-al. Duda 1 és duda 2 már a eleve a csapatban van. 
Talán túlzásnak tűnik a dudálás, de ha csak erre mennek rá az operatőrök, miért keressem meg a hozzájuk tartozó neveket?
Dwayne és Efron két percenként játsszák le az alfa hím meccseket, közben a gonosz indiai duda (azért nem kapott számot, mert nem a csipet-csapatban van, ő az ellenség), valamiért fel akarja vásárolni a partmenti telkeket, nem mellesleg kábítószert is csempésznek. Ennek folyamán pár hullát partra mos a víz, több sem kell Mitchnek, High School Efronnak és a három dudának, nyomozni kezdenek, miközben röpködnek a laza, de annál jobb poénok.
Hát igen, ha ezért moziban pénzt adok, úgy belefojtottam volna magam a literes kólába, hogy nincs vízimentő, aki megment.
Az első nagy poén, amikor a "még nem vízimentő" zsurmó farka beszorul valami napágyba és tíz percig tanakodnak, hogy szedjék ki, miközben fél Florida köréjük gyűlik és nem győznek villogni a telefonjaikkal. 
Ekkor már sejtettem, ez nem az én mozim lesz, de a következő háromszáz altesti poén után (na jó, már előtte is) tudtam, ez a film egyszerűen szar, kár ezt ragozni, nincs történet, csak ócska, gimis poénok...nem, még az sem, bocsánat, az Amerikai Pite első része fényévekkel jobb, komolyan mondom.
A lényeg, hogy lássuk, Efron és Dwayne mennyire izmos és hogy feszít akármin, akárhol. Kösz, erre azért kár volt egy majd két órás filmet ráhúzni.
Szóval kíméljétek meg magatokat.

Baywatch (2017) on IMDb