Loft (2014)



2008-ban készítettek egy Loft című belga filmet, amit Erik Van Looy rendezett, aki ezt a művet is jegyzi. 2010-ben azonban készítettek egy Loft című holland filmet, amelyet 2014-ben újra leforgattak immáron száz százalékos amerikai produkcióként és a kockáról-kockára megegyezik a holland társával. Ki érti ezt?!

Adott öt kőgazdag és házas jó barát, akik fenntartanak a belvárosba egy luxus lakosztályt, hogy itt hancúrozgatnak éppen aktuális szeretőjükkel. Azonban egy napon valami hiba csúszik a Mátrixba, ugyanis egy halott csaj fekszik az ágyban és elsőre mindenki letagadja, hogy köze lenne a dologhoz. Nincs más hátra, mint összerakni a kirakós darabjait mielőtt nagy nyilvánosságra kerül az egész, szóval ketyeg az óra.

A Kéjlak minden ízében egy kellemes mozi, elég feszes és izgalmas fordulatokkal van megáldva, hogy a thrillerek hírnevét méltóan folytassa. Hátránya az igen gyenge színészi játékok mellett, hogy túlon-túl kamarásra sikerült és így inkább kelti egy tévéfilm benyomását, mint egy vérgőzös moziét. Pedig még az operatőrnek is sikerült a klisés kameramozgásokból jól kijönnie. Ráadásul az indítékok eltűnnek a szőnyeg alatt egy-egy nagy fordulat előkészítése miatt.

Kéjlak (2014) on IMDb