We Bought a Zoo (2011)


Az igazi kaland
Első hallásra tele van közhelyekkel. Anyuci halála után új élet, apa-fiú közti ellenségeskedés, egy állatkert. Úgy voltam vele, talán a főszereplők elviszik "a balhét".
A történet röviden: Benjamin (Matt Damon), felesége elvesztése után megpróbál jó apa lenni, és új otthon keres csimotáinak. Persze hogy az 5 év körüli kislánya beleszeret a kastélyba, aminek a szomszédságába egy egész állatkert van. Főhősünk ezután úgy dönt, belevág a nagy kalandba, és felvirágoztatja a vállalkozást. Persze üzleti tapasztalat egyenlő a nullával, de van egy csinos gondozónő (Scarlett Johansson), akivel felfedezi az élet örömeit. Talán még a tini fiával is rendeződik a viszonya az útkeresés közben, akire szintén rátalál szerelem. Kicsit vontatott, kicsit „mint ha már láttam volna” érzés, de hát az állatokat mindenki szereti, nem? Néhol nagyon unatkoztam, de volt olyan rész is amikor, azt vettem észre, hogy szorítok a szerelmeseknek.
Ez egy tipikusan olyan film, amire elviheted a csajodat. Van benne romantika, cuki gyerekek és egy egész állatkert, és nem unod halára magad a moziban.
tás