Honeymoon (2014)

Vidéki nyaraló a tóparton, fiatal nászutas pár, más sem kell egy jó rémisztgetéshez. Nem menekülő bűnözők és nem helyi fogatlan tuskók a fő probléma kivételesen (ami miatt menekülni, ölni és netán halni is kell), hanem a ...aaa...ö...hát fogalmam sincs. A nagy happy utáni egyik éjszaka az ifjú feleségre a férj meztelenül talál rá az erdő közepén. Semmire nem emlékszik, "biztos csak alva járt". 
De attól a naptól kezdve mintha idegenek lennének egymásnak. A nőnek a férfi, de még önmaga is, a férj pedig kezd megőrülni a paranoiától.
A szomszédban lakó, volt gyerekkori szerelem kavar bele a kapcsolatba hirtelen, vagy valami máshoz van köze, az esténként a házba bevilágító fényekhez, pl?
Tuti kis horror, kivételesen jó hangulattal, összesen vagy négy színésszel. Kis költségvetésből is lehet minőségi filmet forgatni, itt a bizonyíték. 
Nekem egyetlen gondom van vele, mégpedig hogy tényleg nem kapunk magyarázatot a végén, ami nem mindig jó. Csak így van és kész. Ez most nem elég, ahhoz túl sok furcsa dolog történt, mégsem egy köznapi családi drámát látunk, aminek se vége, se hossza.

Nászút (2014) on IMDb